• It’s all about you

  Wil je ’s ochtends geen extra tijd meer kwijt zijn aan het perfectioneren van je wenkbrauwen? Of je geen zorgen meer maken over uitgelopen eyeliner? Dan is PMU wellicht iets voor jou! Maak kennis met Studio Mei: gecertificeerd PMU specialist.

  MEER INFORMATIECONTACT
  PMU tilburg header

De permanente make-up specialist
voor Tilburg en omstreken

Zoek je een ervaren PMU expert in omgeving Tilburg? Dan ben je bij gecertificeerd PMU specialist Studio Mei aan het juiste adres! Dankzij professionele opleiding en constante bijscholing weet eigenaresse Ruelle als geen ander hoe ze permanente make-up aanbrengt, zonder jouw natuurlijke schoonheid uit het oog te verliezen.

Twijfel je nog of permanente make-up iets voor jou is, of vind je het spannend? Heel begrijpelijk! Het is belangrijk dat je goed onderzoek doet, voordat je kiest voor een salon bij jou in de buurt. Je wilt tenslotte dat er veilig en hygiënisch gewerkt wordt en dat er écht naar jouw wensen wordt geluisterd.

Studio Mei
Micropigmentatie

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up is een van de snelst groeiende en inmiddels gevestigde technieken in de beautybranche. Met dunne naaldjes wordt er pigment aangebracht in de bovenste lagen van de huid. Met als doel jouw wenkbrauwen, lippen of ogen te accentueren. PMU blijft doorgaans ruim 2 jaar mooi. Echter is dit afhankelijk van o.a. je huidtype en de mate van blootstelling aan UV-straling.

Is PMU geschikt voor mij?

PMU is geschikt voor jou wanneer je:

– Moeite hebt met aanbrengen van make-up of weinig tijd hebt
– Lichte of dunne wenkbrauwen hebt
– Littekens in de wenkbrauw of op de lip hebt die je wilt maskeren
– Door lichamelijke afwijkingen niet in staat bent zelf make-up op te doen
– Allergisch bent voor reguliere make-up
– Veel sport of zwemt
– Alopecia hebt
– Chemokuur hebt gehad of nog moet krijgen

Studio Mei

Zo fijn geholpen!! Goed op je gemak gesteld en ze vertelt precies wat ze doet en hoe ze het doet!! Kortom ik ben erg blij met haar en haar manier van werken!! Daarnaast is ze ook zeer veelzijdig en biedt ze veel dingen aan!

Ik heb Powderbrows laten zetten door Ruelle. Wat ben ik onzettend blij hier mee het resultaat is zo mooi ! Leuke salon die zeer netjes te werk gaat ! echt een aanrader!

Fijne behandeling met een prachtig resultaat

Onze werkwijze

 • Koffie of thee?

  Onder het genot van een kop thee of een lekkere cappuccino bespreken we jouw wensen en leg ik uit hoe de behandeling eruit ziet. Wat vind je mooi en wat past bij jouw gezichtsvorm?

 • Proeftekenen

  Misschien teken je je wenkbrauwen zelf al, of heb je juist geen idee waar te beginnen. We meten de wenkbrauwen tot op de mm nauwkeurig in en perfectioneren de vorm net zo lang totdat jij tevreden bent.

 • Kleur kiezen

  Wat je niet wilt is dat een kleur te warm is, of grijs uit slaat. Daarom werken we enkel met het beste pigment. Uit het uitgebreide kleurenpalet kiezen we de kleur die het beste matcht met jouw huidskleur en ondertoon.

 • De behandeling

  Als jij er klaar voor bent en de vorm en kleur bepaald zijn, kunnen we aan de slag. Vaak tijdens een vervolgafspraak, maar soms ook per direct. Gedurende de behandeling kijk je gewoon met me mee via een spiegel.

Ruelle-Studio-Mei-mobiel

Klant na klant stralend de deur uit zien gaan, dat is mijn doel

– Ruelle Robben, Estetisch expert –

Boek in november, straal in december

Beautydeal november

 • PMU Wenkbrauwen

  Bij een boeking in oktober (voor dit jaar) inclusief gratis gellak behandeling voor handen óf voeten. Geldig i.c.m. alle verschillende technieken

 • PMU Eyeliner

  Bij een boeking in oktober (voor dit jaar) inclusief gratis wimpers verven. handig, want de eerste weken na de eyeliner behandeling mag je geen make-up op doen. Geldig i.c.m. alle verschillende technieken

 • Vind je het spannend?

  Plan dan een gratis en vrijblijvend intakegesprek in. Tijdens deze intake leg ik je alles uit over de verschillende technieken, teken ik bij jou de wenkbrauwen of eyeliner om je een idee te geven van het uiteindelijke resultaat en kun je al je vragen stellen. Tot slot krijg je informatie mee naar huis zodat je alles nog op je gemak door kunt lezen. Hopelijk heb ik een groot deel van je zorgen dan weg kunnen nemen!

Voor en na foto’s permanente make-up

Als je nog in de oriënterende fase zit is het fijn om foto’s te bekijken van eerdere behandelingen. We delen regelmatig foto’s van klanten die daarvoor toestemming hebben gegeven op ons Instagram account, neem hieronder een kijkje!

Contact

Gebruik onderstaand formulier om gemakkelijk en snel een vraag te stellen.

Studio Mei

  MEER INFORMATIE

  TARIEVEN

  Bekijk de prijslijst van Studio Mei.

  © Copyright - Studio Mei