Micropigmentatie wenkbrauwen

Verschillende technieken

PMU wenkbrauwen Studio Mei Tilburg

Wenkbrauwen spelen een belangrijke rol in de gezichtsherkenning, maar ook in de emotionele expressie en (non)verbale communicatie. Wil jij ‘s ochtends geen extra tijd meer kwijt zijn aan het perfectioneren van je wenkbrauwen, dan is permanente make-up, oftewel micropigmentatie, de uitkomst. Bij het naleven van de nazorg instructies blijven je wenkbrauwen tot wel 2 jaar mooi!

BEHANDELINGEN

 • Combi brows

  Voor combi brows combineren we de hairstroke en de powder brows technieken. We pigmenteren bij de aanzet van de wenkbrauw dunne lijntjes volgens de hairstroke techniek. Voor een natuurlijk verloop naar het eind van de wenkbrauw wordt de powder brows techniek toegepast. Combi brows zijn ideaal voor dames met weinig of erg lichte wenkbrauwharen.

 • Powder brows

  Met de powder brows techniek brengen we op subtiele wijze een schaduweffect aan. De naam verklapt het al, het lijkt alsof je wenkbrauwen met poeder zijn ingekleurd maar in werkelijkheid is het permanente make-up. Dit zorgt voor een natuurlijke look. Na opvolging van de nazorg instructies kun je er wel 1,5 tot 2 jaar plezier van hebben!

 • Hairstroke

  Met een flinterdunne naald pigmenteren we de wenkbrauwen en ‘tekenen’ we extra haartjes. Door het aanbrengen van deze dunne lijntjes ontstaat een zeer natuurlijk effect.

 • Ombre brows

  Ombre brows lijkt op het eerste gezicht op de powder brows techniek. Bij beide technieken worden de wenkbrauwen ingeschaduwd met als doel een zacht poederachtig en natuurlijk resultaat. Bij ombre brows wordt daarentegen gebruik gemaakt van een kleurverloop. In de aanzet gebruiken we een lichtere kleur dan in de punt.

TARIEVEN MICROPIGMENTATIE WENKBRAUWEN

Bekijk de prijslijst van Studio Mei.

AFSPRAAK MAKEN

Om een afspraak te plannen klik je op de knop ‘Maak afspraak’ rechts onderin.

Let op: Wij brengen een uurtarief in rekening wanneer de afspraak binnen 24 uur voor aanvang wordt geannuleerd.

Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

ANDERE BEHANDELINGEN

Studio Mei

Foto’s bekijken op social?

(volg onze socials om de foto’s te kunnen bekijken)

© Copyright - Studio Mei