Micropigmentatie eyeliner

Permanente eyeliner

Permanente eyeliner

De vorm en dikte van een eyeliner is erg afhankelijk van smaak. De een wenst een subtiele look en de ander wil liever opvallend. Studio Mei luistert naar jouw wensen om vervolgens een verbluffende permanente eyeliner te zetten. De permanente eyeliner heeft grote invloed op de expressie en de vorm van het oog. We tekenen de lijn eerst als proef op het oog, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

BEHANDELINGEN

 • Eyeliner wimperrand

  Dit zeer subtiele lijntje brengen we aan op de wimperrand. Het lijntje is nagenoeg onzichtbaar als permanente eyeliner en zet alleen de wimperrand aan met een donker pigment.

 • Eyeliner boven

  De meest voorkomende vorm is het strakke lijntje boven de wimperrand, met of zonder ‘wing’. Deze permanente eyeliner is aanwezig, maar toch subtiel.

 • Eyeliner onder

  We brengen een strak lijntje op het onderste ooglid aan. Deze vorm van eyeliner wordt vaak vergeleken met het lijntje dat je met je oogpotlood aanbrengt.

 • Eyeliner boven en onder

  Voor wie direct de complete permanente ooglook wil, biedt Studio Mei een behandeling waarbij zowel boven als onder op het ooglid eyeliner wordt gepigmenteerd.

 • Eyeliner extra dik boven en onder

  Deze eyeliner is geschikt wanneer je jezelf liever met een minder subtiele, maar juist expressieve ooglook ziet. Deze eyeliner is breder en kan in combinatie met een wing worden aangebracht.

 • Eyeliner butterfly

  De butterfly techniek wordt regelmatig vergeleken met een smokey eye make-up. Allereerst brengen we permanente eyeliner aan. Deze wordt uitgebreid met een schaduwtechniek vanaf de buitenkant van het ooglid. Het is bij deze techniek ook mogelijk om te kiezen voor verschillende pigmenten.

TARIEVEN VOOR PERMANENTE EYELINER

Bekijk de prijslijst van Studio Mei.

AFSPRAAK MAKEN VOOR PERMANENTE EYELINER BEHANDELING

Om een afspraak te plannen klik je op de knop ‘Maak afspraak’ rechts onderin.

Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Let op: Wij brengen een uurtarief in rekening wanneer de afspraak binnen 24 uur voor aanvang wordt geannuleerd.

ANDERE BEHANDELINGEN

 • Micropigmentatie wenkbrauwen

 • Micropigmentatie lippen

Studio Mei

Foto’s bekijken op social?

(volg onze socials om de foto’s te kunnen bekijken)

© Copyright - Studio Mei