BrowBar

Browbar-header2

Op zoek naar een BrowBar omdat je het lastig vindt om je wenkbrauwen zelf in shape te houden of bij te tekenen? Studio Mei epileert, waxt en/of verft je wenkbrauwen zoals jij ze wilt. Naast deze behandelingen verzorgt Studio Mei henna brow behandelingen voor een perfecte longlasting wenkbrauw.

BEHANDELINGEN

 • Epileren of waxen

  Epileren gebeurt bij Studio Mei BrowBar middels de techniek ‘threading’, beter bekend als het epileren met behulp van touwtjes. Naast epileren kun je er ook voor kiezen om je wenkbrauwen te laten waxen. We brengen de verhitte wax aan op je gezicht, dat na het afkoelen met een snelle beweging van je gezicht wordt verwijderd. Het voordeel van beide technieken is dat de haartjes er tot de wortel worden uitgetrokken. Zelfs dunne donshaartjes blijven met deze techniek langer weg dan bij een behandeling met een pincet.

 • Verven

  Het verven van je wenkbrauwen geeft met minimale inspanning een upgrade aan je uitstraling. Zonder enige make-up heb je dag in dag uit toch volle donkere wenkbrauwen.

 • Henna brows

  Het alternatief voor een BrowBar behandeling met reguliere wenkbrauwverf is een henna brows behandeling. Met henna wordt, naast de haartjes, ook de huid geverfd. Hierdoor lijken je wenkbrauwen voller en strakker. Henna brows blijven tot wel 8 dagen op de huid en 6 weken op de haartjes zitten, mits je ze natuurlijk goed verzorgd en er geen hardnekkige reinigingsproducten op aanbrengt.

 • Brow lift

  Ben jij geprijsd met volle, weelderige en natuurlijke wenkbrauwen? Deze kunnen soms warrig worden of een eigen leventje leiden. Met een brow lift fixeren we met behulp van dermatologisch geteste lotions de wenkbrauwen in een bepaald model. De haartjes kunnen bijvoorbeeld omhoog of naar de zijkant worden gekamd en blijven 6 tot 8 weken in model.

TARIEVEN BROWBAR

Bekijk de prijslijst van Studio Mei.

AFSPRAAK MAKEN

Om een afspraak te plannen klik je op de knop ‘Maak afspraak’ rechts onderin.

Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Let op: Wij brengen een uurtarief in rekening wanneer de afspraak binnen 24 uur voor aanvang wordt geannuleerd.

ANDERE BEHANDELINGEN

Studio Mei

Foto’s bekijken op social?

(volg onze socials om de foto’s te kunnen bekijken)

© Copyright - Studio Mei